Прашање за астрологот

Наградно прашање за месецот март е:

Која “планета” владее со емоциите и чувството за дом?

 

За сите оние кои сакаат да учествуваат во наградната игра потребно е да достават  точен одговор и свои генералии:

име и презиме (или шифра)

датум, година и место на раѓање

точно време на раѓање

на нашата е-меил адреса. На крајот од секој месец ќе вршиме влечење на двајца најсреќни кои за награда ќе добијат изработка на натален хороскоп од нашите астролози. Хороскопот ќе биде доставен по електронски пат.

Добитници на натална карта за месецот февруари се:

Јелена Мијановиќ - Нови Сад - 15:20 - 22.9.1967

Анета Спировска - Скопје - 11:35 - 11.1.1986

 Наталните карти ќе бидат испратени на електронските адреси на наградените. Ако сакате да дознаете како изгледа една натална карта (во намалена форма) погледнете ја рубриката Астро-портрет.

Ги очекуваме вашите прашања и се надеваме дека во иднина ќе бидеме во можност да одговориме на повеќе ваши писма.

Астролог-уредник: Глигор Михаиловски

Copyright: www.HOROSKOP.com.mk©2004. All rights reserved. For info about website, please contact WebMaster.