КАКО ДА ГО ОСВОИТЕ САКАНОТО ЛИЦЕ

Не секогаш наидуваме на хармонија и исполнување, зошто за да дојде до такво нешто, потребен е партнер кој ќе умее духовно и интелектуално да не стимулира, спонтано и искрено освојува. Но, без раззика на честите разочарувања, потрагата по својата идеална “втора половина”, никогаш не престанува....                                    

www.TATTOO.com.mk

Во сите трафики ширум Македонија

   
 

 

 

 
 

 

 
 

“Мелроз плеис”

Ќе ви ги претставиме ѕвездите на популарната серија “Мелроз плеис”, која беше многу популарна во средината на 90-тите години на минатиот век, но повторно се потсетуваме на случките, овојпат низ една астролошка призма. Злобната Аманда, хистеричната Кимберли, опасниот Мајкл... 

Македонија и знаците во 2004

2004 година - година на одлуки?!?

Според методата на владеењето на седумте планети (вклучувајќи ја и ѕвездата Сонце, Земјениот сателит Месечина, и планетите Меркур, Венера, Марс, Јупитер и ...                                                           

АСТРОЛОШКИ ПОРТРЕТ

Во “Алегорична приказна”, рубрика која сеуште може да ја прочитате на www.horoskop.com.mk, ќе најдете дека Близнаците имаат мисија дадена од Бога да поставуваат безброј прашања, од секаков вид и форма. Но, Бог, се вели, не ги обдарил со трпение и длабочина да ги осознаат самите одговори. Да видиме дали е тоа случајот со познатата водителка, Нора Шакири..  

Уран во Риби

Интуитивна потрага по вистината!

Во новиот век Уран повторно се враќа во идеалистичкиот знак на Рибите. Токму на почетокот на годината означи еден нов осумгодишен циклус. Вообичаено кога предизвикувачката и ексцентрична ...                                                                                            

 

 

   

Вие и Вашиот Знак

Copyright: www.HOROSKOP.com.mk©2004. All rights reserved. For info about website, please contact WebMaster.